iRingg, vasst verktyg för att skapa egna ringsignaler

av | sep 19, 2022 | Tips & Råd

iRingg är ett program för att skapa ringsignaler, notiser och andra ljud för din iPhone.  Du kan använda praktiskt vilken ljudfil som helst och du kan använda programmet för att söka i ditt iTunes-bibliotek eller på Soundcloud.

Till skillnad från många andra program så kan iRingg även överföra den fil du har skapat direkt till din iPhone.

 

Leta reda på en lämplig ljudfil eller spela in din egen röst, trimma filen till rätt längd, lägg på en effekt och ladda sedan upp den direkt till din iPhone.

Det är allt och för 20 dollar så får du ovanligt mycket för pengarna -inte minst ett mycket lättanvänt program.

iRingg

What’s new in version 4.0.16

Updated on Sep 16 2022

  • Release notes were unavailable when this listing was updated.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian