iOS 16: Så ändrar hur dina notiser visas

av | sep 18, 2022 | Tips & Råd

Det gamla sättet visade dina notiser i listform – i nya iOS 16 så har du två val till, Stack och Count.

De här valen kan du göra:

  • Count: Detta ersätter aviseringar på låsskärmen med en enkel text som talar om för dig hur många olästa notiser du har. Du kan svepa uppåt för att se en fullständig lista över dina notiser.
  • Stack: Det här alternativet tar alla notiser från varje enskild app och “staplar” upp dem. Så du har individuella grupper av notiser för varje app på din låsskärm och i meddelandecentret.
  • List: Detta är det traditionella iOS-systemet för notiser från tidigare versioner. Du kommer att se en lista över alla dina notiser som du kan utöka genom att svepa uppåt från botten av låsskärmen.

Så här byter du:

  • Inställningar
  • Notiser

 

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian