iOS 16: Här gör tricket för att slå på en helt svart/vit skärm iPhone 14 Pro

av | sep 25, 2022 | Nyheter

Nya iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max har som bekant en skärm som alltid är på. Skärmen släcks ned, som standard, och är alltid på. Här är tricket för att aktivera en helt svart/vit skärm.

I normalfallet så tonas din nuvarande bakgrundsbild ned (för att spara batteri) men du kan slinka ned skärmen ytterligare och aktivera en helt svart/vit skärm:

För att aktivera detta, navigera till Inställningar -> Fokus -> [välj fokusläge] -> Alternativ -> Aktivera dämpad låsskärm.

Nu, när det fokusläget är aktiverat, kommer inställningen Dim Lock Screen att vara i kraft. När din iPhone 14 Pro går in i visningsläge som alltid är på, förvandlas hela låsskärmen till ett enkelt svart-vitt läge.

Klart!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian