Harrison Ford: Det här blir min sista film som Indiana Jones

av | sep 11, 2022 | Nöje, TV och Film

Indiana Jones 5 kommer att bli Harrison Fords sista film som professorn och hjälten i läderjacka och piska. Skådespelaren dök upp under en presentation på Disneys D23 Expo på lördagen (10 september) för att dela trailern från den kommande filmen, där han delade scen med Lucasfilms Kathleen Kennedy, regissören James Mangold (Logan) och skådespelaren Phoebe Waller-Bridge.

– Jag är väldigt stolt över att säga att den här är fantastisk, och det här är en av anledningarna”, innan han pekade på Phoebe Waller-Bridge, en av skådespelarna i den nya, kommande filmen.

– Indiana Jones-filmer handlar om mystik och äventyr, men de handlar också om hjärta, och jag är verkligen, verkligen glad att vi har en riktigt mänsklig historia att berätta, såväl som en film som kommer att sparka dig där bak, la Harrison Ford till.

NME

Trailer

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian