Vem är rikast i USA – här är svaret och listan

av | sep 30, 2022 | Nyheter

1 U.S.A dollar banknotesTeslas Elon Musk är god för 251 miljarder dollar och är rikast i USA. På andra plats kommer Jeff Bezos (151 miljarder) och Bill Gates (106 miljarder). Det visar Forbes sammanställning. Mark Zuckerberg ramlar ut från topp tio-listan med sina “ynka” 57,7 miljarder dollar.

Se topp tio nedan.

1. Elon Musk, 251 miljarder
2. Jeff Bezos, 151 miljarder
3. Bill Gates, 106 miljarder
4. Larry Ellison, 101 miljarder
5. Warren Buffett
6. Larry Page, 93 miljarder
7. Sergey Brin, 89 miljarder
8. Steve Ballmer, 83 miljarder
9. Michael Bloomberg, 77 miljarder
10. Jim Walton, 58 miljarder

Forbes

 

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: