Apples första iPhone, originalmodellen, dyker upp i ny Netflix-rysare

av | sep 18, 2022 | Nöje, TV och Film

Netflix har spelat in en av Stephen Klings senaste noveller – “Mr. Harrigan’s Phone” och i den så dyker den första iPhone-modellen upp – originalmodellen.

Craig (Jaeden Martell) träffar den ensamme mijjärdaren Mr Harrigan (Donald Sutherland). De tillbringar rätt mycket tid tillsammans och en dag så köper Craig en ny mobiltelefon till Mr. Harris, en iPhone.

När Mr. Harris går bort så har han givit Craig instruktioner om att han vill ha med sig sin iPhone i kistan. Resten får du fundera ut själv.

Novellfimen har premiär på Netflix den 5 oktober.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian