Macken har tittat på:

Vad skulle du göra om du hamnade ute i vildmarken, ensam?

av | aug 3, 2022

Liv (Melissa Barbara) är advokat, på väg lång ut i ingenstans för sitt företags räkning. När ordinarie flyg dras in så betalar hon dyrt för att få åka med ett privatplan. Ett pris som ska visa sig bli mycket högt.

Planet störtar, mitt ute i den kanadensiska vildmarken, långt från mobiltäckning och andra människor. Liv och Sam överlever medan piloten blir kvar i planet, som störtat i en sjö och som sjunker till botten. Fel kläder, fel utrustning och med rätt liten vana av livet utanför storstan så måste Liv överleva, ensam. Sam dör av inre skador kort efter kraschen.
Hoppar

Keep Breathing handlar om att inte ge upp, fortsätta att andas och medan Liv sover, hallucinerar (därför att hon är ensam) eller när ännu mer dramatiska saker inträffar, så hoppar historien tillbaka till hennes liv som fört henne ut i vildmarken. Personligen gillar jag inte berättarstilen. Det blir ett hoppande mellan nutid, dåtid, tiden som lett fram till henne arbete och Livs barndom. Till det ska läggas ett hoppande fram och tillbaka mellan rena hallucinationer vilket ger ett splittrat intryck och ett ryckigt tempo.

Ändå – historien är fascinerande. Kan en storstadsmänniska klara sig ute i vildmarken? Hur stark är vår vilja att överleva och leva?

Keep Breathing är ett gediget hantverk, goda skådespelarinsatser och en grundhistoria som håller. Klart sevärd.

Skådespelare:

  • Melissa Barrera  – Liv
  • Jeff Wilbusch  – Danny 
  • Austin Stowell  – Sam
  • Florencia Lozano  – Lucia
  • Juan Pablo Espinosa  – Tomás
Betyg

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian