Macken har fluktat in:

För hela familjen – Tur på AppleTV+

av | aug 6, 2022 | TV- & FilmTipset

Sam är 18-år och nu ska hon flytta in i sitt första egna hem efter att ha bott på olika barnhem ända sedan liten. Sam har dock inte haft någon egen familj, aldrig blivit adopterad, och Sam är också en otursförföljd person: en riktigt otursförföljd person.

En dag möte sam en svart katt som till skillnad från alla andra svarta katter betyder tur, i massor. När Sam plockar upp ett mynt med ett fyrklöver på, som katten tappat, så blir det en helomvändning för Sam – hon har plötsligt massor av tur och det blir starten på en resa rätt in i en magisk värld med drakar, troll, pysslingar och massor av magi i en film för hela familjen.

Rösterna

Budgeten för Luck, eller Tur som filmen döpts till på svenska, är av det större formatet, det riktigt stora formatet för rösterna spelas av Jane Fonda, Simon Pegg och Whoopi Goldberg för att nämna några. Det är en på alla punkter välgjord animerad film fullt i klass med de stora (läs Disney). Luck, jag har svårt för den svenska titeln Tur, är en film för hela familjen med de rätta inslagen med moral, lite etik och massor av humor.

Kan ses på

AppleTV+

Betyg

 

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian