Sonos skjuter upp produkt till nästa år – sannolikt den nya Sub Mini

av | aug 12, 2022 | Nyheter

Sonos skjuter upp lanseringen av en ny produkt och mycket talar för att det är Sonos nya lilla Sub, Sub Mini det handlar om.

Sonos nuvarande sub kostar 8 499 kronor och för att kunna erbjuda ett alternativ en bit ned i prissegmentet så har Sonos jobbat på en ny, lite mindre och billigare Sub – en produkt som avslöjades av misstag i Sonos egen app i november förra året. Plötsligt dök det upp ytterligare en modell av Sonos Sub – en Sub Mini.

Skilda produkter

Dessutom förklarade Sonos skillnaden mellan den stora och den lilla Sub:en vilket definitivt avslöjade att det handlade om två helt skilda produkter. Det finns inga prisuppgifter när det gäller Mini Sub men det förefaller ju en smula dumt om den skulle kosta mer än den nuvarande Sub:en.

För dig som funderar på vad en Sub är så är det en dedikerad högtalare för basljud, en sub woofer. Just nu, i skrivande stund så har Sonos en enda modell av en subwoofer även om den finns i tre generationer, tre varianter.

Anledningen till den uppskjutna lanseringen kan vara att Sonos nyligen presenterade ett tämligen svagt kvartal, sämre än förväntat. Det finns även uppgifter om att den nyligen lanserade Sonos Ray Soundbar inte sålt riktigt som Sonos hade hoppats.

The Verge

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: