Snart finns Jon Hamm på AppleTV+

av | aug 11, 2022 | Nöje, TV och Film

Jon Hamm,  stjärnan från Mad Men, kommer nu att äntligen göra sin debut på AppleTV+ och det i den kommande tredje säsongen av The Morning Show.

Den minnesgode kanske kommer ihåg den uppmärksammade reklamfilmen, gjord för AppleTV+, där Jon Hamm ilsknar till över att i stort sett alla stora kända skådespelare finns på AppleTV+ men inte han. Reklamfilmen Emmy-nominerades, jo, det finns en klass för reklamfilmer också, och nu kommer Jon Hamm till AppleTV+. Han har en roll i den kommande tredje säsongen av The Morning Show som börjar att spela sin den här månaden.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: