REPORTAGET

Pressad Alex Jones medgav att Sandy Hook har inträffat

av | aug 4, 2022

Hårt pressad så medgav Alex Jones till slut att Sandy Hook har inträffat och han tog därmed tillbaka åratal av lögner, påhopp och påståenden om att mordet på 26 människor i december 2012 är verklighet.

Rättegången blev också en riktigt kalldusch för Alex Jones, som inte bara avslöjades med att ha ljugit under ed, utan som också fick veta att av misstag så hade han egna advokater försett motståndarsidan med en helt komplett kopia av hans telefon där allt fanns kvar. Meddelanden, epostmeddelanden, samtalsuppgifter och en mängd annan information som motståndarsidan högst sannolikt inte skulle ha fått ta del av annars. Kopian skickades tydligen av misstag till familjernas advokater av Mr. Jones juridiska team.

“Herr. Jones, visste du att dina advokater för 12 dagar sedan trasslade till det för sig och skickade mig en hel digital kopia av hela din mobiltelefon med varje textmeddelande du har skickat de senaste två åren?” frågade föräldrarnas advokat, Mark Bankston, Alex Jones.

Textmeddelandena var betydelsefulla eftersom Mr. Jones i flera år hade hävdat att han sökt igenom sin telefon efter texter om Sandy Hook-fallen och inte hittat några.

“Du vet vad mened är, eller hur?” Mr. Bankston frågade Mr. Jones, som svarade att han gjorde det.

Här går det upp för Alex Jones att motståndarsidan, anhöriga till offren, har allt innehåll i hans telefon och de vet att när han tidigare hävdade att han inte hade några meddelanden kvar i sin telefon så ljög Jones.

Medger

Till slut medger Alex Jones att han ljugit om Sandy Hook – i fler år. Skolskjutningen som krävde 26 människor liv har inträffat.

Varningar

Alex Jones fick sig också duktig föreläsning av domaren i målet om vikten av att tala sanning – inte minst under ed.

Domaren klargjorde också att enbart det faktum att Alex Jones begärt sug i konkurs inte är det samma som att han skulle vara bankrupt eller skulle sakna tillgångar.

Tilläggas kan att kongressens utskott som granskar händelserna den 6 januari 2021 också har ett intresse av att ta del av innehållet i telefonen. Alex Jones misstänks vara en av de som var mycket aktiva då Kapitolium stormades och det finns uppgifter om att Jones skulle ha varit om att planera attacken.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian