Nya iPhone 14 lanseras den 7 september och finns i butikerna den 16 september

av | aug 17, 2022 | Nyheter

Mark Gurman från Bloomberg uppger att Apple i år kommer att arrangera sin keynote för att visa upp den nya modellen av iPhone 14 den 7 september. Förhandsbokningar från den 9 september med beräknad leverans den 16 september – enligt samma uppgifter.

Vid samma keynote så kommer Apple även att visa upp de nya modellerna av Apple Watch, generation 8, och även, säger Gurman, nya modeller av AirPods.

iPad

Huruvida Apple kommer att lansera nya modeller av iPads är något mera osäkert. Här går buden isär bland alla rykten och de flesta tippar på ett eget iPad-event senare i år.

Hela eventet är inspelat på förhand, likt de senaste årens keynotes som Apple har arrangerat under hela pandemin.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian