Nya iPhone 14 kan få snabbare laddning och ha samma pris som iPhone 13

av | aug 5, 2022 | Nyheter

Med månader kvar tills det är dags att lansera nya iPhone 14 så kommer nya uppgifter, rykten, som att den nya modellen kommer att ha snabbare laddning och att priset kommer att ligga på ungefär detsamma som iPhone 13.

Notera nu att uppgifterna gäller standardmodellerna, tidigare uppgifter om att det kommer en prishöjning på Pro-modellerna gäller fortfarande – även om detta, och det ska understrykas, handlar om rykten och uppgifter från läckor som inte har en helt fläckfri historik (de har gissat och haft fel).

Enligt uppgifterna så kan det handla om en prisökning på i storleksordningen 100 dollar vilket omsatt till svenska pengar är en dryg tusenlapp.

Nya färger

Färger är alltid intressant och det kommer en ny lila färg som ersätter fjolåret blå färg, Sierra Blue. Den gröna färgen kommer att finnas kvar förtäljer ryktena vidare. Rapporten säger också att iPhone 14 kommer att ha samma lagringsalternativ som iPhone 13 (128GB/256GB/512GB för iPhone 14 och 128GB/256GB/512GB/1TB för iPhone 14 Pro) med stöd för 30W laddning “för den första delen av en laddning” innan den sjunker till 25W-27W.

Det är cirka 50 procent snabbare än iPhone 13:s 20W-laddning. Tidigare rykten om omvänd trådlös laddning har också tagit fart det vill säga att du ska kunna ladda andra prylar med din iPhone/iPad. Bland alla uppgifter som snurrar runt om nya iPhone 14 finns även uppgifter som säger att magneten på baksidan, dens om håller tillbehör, ska vara lite kraftigare/starkare än magneten som sitter i iPhone 13.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: