Nu har Amazon äntligen uppdaterat sin app för AppleTV – så här ser den ut

av | aug 12, 2022 | Nöje, TV och Film

Nu har Amazon äntligen uppdaterat designen på sin app för AppleTV – Amazon Primove Video-appen rullas just nu ut med en hel ny design.

Amazons videotjänst har i stort sett haft samma utseende under en lång rad av år – allt medan HBO, Disney+ och Paramount+ har lanserat nya tjänster och nya appar. Netflix har gjort mindre justeringar, mest därför att det är den appen som många vill försöka kopiera. Apple sin vana trogen envisas med att ställa till med fullblodskatastrofer så snart de ska peta ihop en media-app. AppleTV, appen, är fortfarande en röra och Apple visar fortfarande sökresultat och tips för tjänster som du inte abonnerar på – och jo, det var så sant, Netflix är fortfarande inte med i appen.

Nåväl på den sjunde dagen … nej, inte riktigt men nu har i alla fall Amazon snyggat till sin tjänst och den landar i din AppleTV vad det lider.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: