iPadOS kommer senare – Apple skjuter på lanseringen

av | aug 4, 2022

Tidigare, historisk så har Apple lanserat iPadOS och iOS samtidigt, samma dag och då i samband med lanseringen av nya iPhone. Nya uppgifter gör gällande att i år så kommer iPadOS flera veckor, kanske upp till en månad senare.

Även om beskedet kan tolkas en smula dramatiskt så är det sannolikt så att iPadOS och iOS numera skiljer så pass mycket åt att olika funktioner, annan design med mera lett till att nu är iPadOS en egen version på riktigt. Mark Gurman, Bloomberg, som vanligtvis är pålitlig med uppgifter om Apple, har i en ny rapport lämnat uppgifter om att iOS släpps i september  medan iPadOS kommer månaden efter, i oktober. enligt Gurman är det 16 september, iOS, och den 16 oktober, iPadOS, som gäller.

Sedan i oktober/november så kan det vara dags för en lansering av macOS.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian