Här är den ukrainska militärens stentuffa video och uppmaning till ryssar – åk hem!

av | aug 12, 2022 | Socialt

Det ukrainska styret har en tidigare skådespelare som president och han behärskar sociala medier långt mycket bättre än den ryska motsvarigheten – och det inte bara därför att Ukraina moraliskt, etiskt och folkrättsligt har rätt.

Hela det ukrainska styret har för övrigt visat sig betydligt skickligare på att använda alternativa mediakanaler än de traditionella, radio, tv och tidningar. Här en ett exempel – den ukrainska militären har ett tufft, rakt och enkelt budskap till alla de ryssar som rest till Krimhalvön för att semestra – åk hem, Krim är vårt!

Videon, som publicerats i sociala medier, har snabbt fått miljontals visningar.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: