Glädjebesked – det blir en säsong till av Gubbar bakom flötet

av | aug 25, 2022 | Nöje, TV och Film

Det blir en till säsong, en ny säsong av Bob Mortimers “Gone Fishing” – Gubbar bakom flötet här i Sverige.

Det är ett fiskeprogram – om livet, och att komma tillbaka till livet och hela programidén föddes sedan Paul Whitehouse tvingades genomgå en ganska omfattande hjärtoperation, vilket även Bob Mortimer har gjort. För att komma tillbaka till livet igen så skapades en fiskeserie som handlar lika mycket om livet och de första avsnitten och premiären var 2018 vilket gör att nu går serien in på sin fjärde säsong.

Inför premiären så har Bob Mortimer släppt en liten “teaser” på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bob Mortimer (@realbobmortimer)

I Sverige så finns, eller fanns, Gone Fishing på SVT och SVTPlay. Förhoppingsvis så köper SVT in även den nya säsongen.

Macken tittar på: Gubbar bakom flötet – ett fiskeprogram om livet

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian