Macken har fluktat in:

Day Shift: Hårt arbetande frånskild farsa jagar vampyrer som extraknäck

av | aug 12, 2022 | TV- & FilmTipset

Utåt sett, en hårt arbetande frånskild farsa med en smart åttaårig dotter, som jobbar med att städa och underhålla pooler. Hans extraknäck – han jagar vampyrer.

Bud Jablonski (Jamie Foxx) måste få fram ordentligt med pengar på kort tid för att stoppa hans exfru och dottern ska sälja deras tidigare hus och flytta. Så han kryper för den facklige representanten, får tillbaka sin licens att jaga vampyrer, och drar igång en jakt på alla vampyrer han kan hitta för att kunna få ihop till pengarna.

Splatter

Det här öär en blanding av skräck, humor och splatter. Det senare är beteckningen för en film där blodet stänker – och då menar jag verkligen att blodet stänker, även om vampyrer har svart blod i den här filmen. San Fernando dalen visar sig vara fylld av vampyrer nämligen och de har sina nästen i vanliga hus runt om i stan.

Den här genren brukar innehålla en massa tekniska hjälpmedel, det är skräddarsydda vapen, kulor och sånt som ska ta kål på vampyrer och Day Shift är inget undantag. Day Shift är inget storverk, inget mästerverk men duger som lite okej underhållning om du gillar genren.

Betyg

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian