Dagboken 50: Dags att ta DuckDuckGo:s webbläsare på ett långtidstest

av | aug 13, 2022 | Krönikor

DuckDuckGo har jobbat på en egen webbläsare för macOS ett tag (endast inbjudna testare) och jag har använt webbläsaren som komplement, som den webbläsare som jag använder då jag bygger saker. Nu har DuckDuckGo uppdaterats och fått det jag har saknat – en rad för alla webbplatser, alla favoriter.

Hög tid att ta webbläsaren ut på en längre test för att se vad DuckDuckGo verkligen går för.

DuckDuckGo saknar stöd för plugins, så jag lär inte kunna koppla den direkt mot 1Password – det är enskild den avgörande detaljen som gör att DuckDuckGo inte kommer att bli standard-webbläsaren i mina Mac-datorer – om det inte fixas.

Trots det – nu kör vi!

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

Senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian