Apples hemsida har kapats (typ)

av | aug 5, 2022

Idag fredag så har den nya animerade (tecknade) filmen Luck premiär på AppleTV+ och det är något som märks, påtagligt, på Apples hemsida. Figurerna från filmen dyker upp överallt – hela hemsidan har kapats.

Apple ändrar årligen sin hemsida för att fira Dr. Martin Luther King, Jr, i januari. Förutom det är det dock sällsynt att företaget ändrar sig från sin vanliga presentation av Apple-enheter att köpa. “Ted Lasso” fick äran för sin andra säsongspremiär på Apple TV+, och Apple Arcade har fått samma behandling.

Animerad komedi

Nu dyker den nya animerade komedin “Luck” upp först för att få det översta bannerområdet på sajten – och sedan avslöjas med att ha tagit över allt. Den översta bannern visar Bob, katten, som öppnar en portal till Land of Luck.

blank

Luck kan du se på AppleTV+ lite senare i eftermiddag/kväll.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian