Rykte: iPhone 14 kan försenas på grund av leveransproblem

av | jul 14, 2022 | Nyheter

Produktionen av nya iPhone 14 ligger efter schemat och har ännu inte kommit upp i full kapacitet, rapporterar analytikerna Ross Young.

Enligt Young (betalvägg) ligger panelleveranserna för iPhone 14 Max fortfarande efter iPhone 14 Pro Max. I ett inlägg på Twitter skriver Ross Young att leveranser ligger efter tidsschemat.  Young fortsatte med att skriva att produktionen av iPhone 14 Pro Max är mer än tre gånger högre än produktionen för iPhone 14 Max.

Pro Motion

iPhone 14 Max och iPhone 14 Pro Max har visserligen samma skärmstorlek men skärmarna, panelerna, är olika. Detta beror på att iPhone 14 Max inte har stöd för ProMotion, Apples teknologi för hur bildskärmen uppdateras vilken är exklusiv för iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max.

Det finns andra rapporter som går i samma riktning som Ross Young men de är från i maj i år vilket betyder att situationen kan ha förändrats sedan dess.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian