Nu kan du se Apples nya drama – Surface på AppleTV+

av | jul 30, 2022 | Nöje, TV och Film

Sophie vaknar upp efter ett självmordsförsök. Hon har slagit i huvudet och kommer inte ihåg allt det som ledde fram till försöket att ta sitt eget liv och nu försöker pussla ihop händelserna och sitt liv.

Utåt sett så har hon inga allvarliga problem. En framgångsrik make som ser ut att älska henne, ett vackert hem och en ordnad tillvaro men är allt verkligen som det ser ut att vara?

Terapi

Sophie går i terapi för att försöka att minnas när hon kontaktas av en polis som utredde hennes fall. Han varnar henne för att allt bara är en yta (surface) och att maken inte alls är den han utger sig för att vara. Steg för steg nystas tillvaron fram till självmordsförsöket upp.

Då det bara finns ett avsnitt på AppleTV+ så betygssätt inte tv-serien.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian