Lästipset: VR stinker därför att det inte luktar

av | jul 31, 2022

VR STINKER FORTFARANDE, och dess stank har många toner. Det doftar av rika vita killar, som vilt överfinansiera och konsekvent överhyper den alltid-på-gränsen-till-ett-genombrottsteknologin. Den har en varaktig funk av förankrade privilegier, trots dess leverantörers påståenden att den främjar empati och inkludering.

Det är för dyrt och blir bara mer och mer. Metas och kryptogemenskapens satsningar på VR står för att göra VR mer ruttet. Vissa klagar också på att det luktar underbakat: I VR har ingen ben. Men kanske mer än något annat, metaversen stinker för att den inte luktar något.

Wired

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian