Har du problem med Twitter så är du inte ensam

av | jul 14, 2022 | Socialt

Twitter drabbades av globala, omfattande problem på eftermiddagen, strax efter lunch, svensk tid. Användare kunde uppdatera inlägg, läsa eller logga in.

Twitters statussida visade inledningsvis inga störningar men strax efter 15-.tiden så bekräftade Twitter att tjänsten har störningar och problem.

Problemen ledde till att användare inte kunde logga in, läsa eller ta del av postade inlägg. Webbplatsen DownDetector indikerar att tjänsten har problem.

blank

DownDetector förlitar sig till stor del på inlämnade rapporter från användare och av rapporterna att döma så är problemet omfattande och globalt. Amerikanska användare ser ut att vara drabbade i större omfattning än användare i Europa.

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian