Här är det vi tror oss veta om nya Apple Watch 8

av | jul 22, 2022 | Nyheter

Det är ingen djärv gissning att satsa på att Apple kommer att lansera en ny modell av Apple Watch senare i höst. Det har Apple gjort de senaste åren, ända sedan lanseringen av den första modellen. Så vad kan vi då förväntas av Apple Watch 8 – här är Magasin Mackens sammanställning av alla rykten och det vi tror oss veta.

Apple Watch Pro

Vi startar med det kanske mest spännande uppgifterna – det komme ren Apple Watch Pro i stål eller titan. Enligt rykten så ska det här vara en Apple Watch med en större skärm, större batteri och en design som ska tåla tuffa tag. Prislappen lär också dra iväg och det finns uppgifter som pekar mot 8 000 till 10 000 kronor.

Apple Watch SE

Apple Watch SE är på tur att uppdateras men här går åsikterna isär om det blir en större skärm eller inte och om designen kommer att lånas från Apple Watch, eller inte. En ny SE-modell lär lanseras hur som helst.

Apple Watch

Så då ska vi kalla den standardmodellen, den vanliga klockan. Nu ser det ut som att det faktiskt blir en ny design. En kantigare, en design som lånta formspråket från iPhone 13 (och iPhone 14).

Det var den här designen som kostade Jon Prosser ögonbrynen i ett vad förra året. prover hävdade att det skulle komma en ny design, om inte skulle han raka av sig ögonbrynen och så blev det.

Hårdvara

När det gäller hårdvaran så säger rykten att det kommer uppdaterade sensorer, bland annat för sömn och blodsocker men processorn, hjärtat i klockan är samma processor som i Apple Watch 6 och Apple Watch 7. Det blir ingen ny uppgraderad hårdvara på riktigt förrän nästa år, 2023 säger rykten.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: