Här är Apples första trailer för den animerade filmen familjefilmen Luck

av | jul 7, 2022 | Nöje, TV och Film

Apple har publicerat den fösta officiella trailern för “Luck”. En animerad film som kommer till Apple TV+ nästa månad.

Filmen från Apple Original Films och Skydance Animation är en berättelse om Sam Greenfield: den olyckligaste personen i världen. När hon plötsligt befinner sig i det aldrig tidigare skådade Land of Luck, måste hon förena sig med de magiska varelserna där för att vända lyckan.

I filmen medverkar Eva Noblezada, Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Flula Borg, Lil Rel Howery, Colin O’Donoghue, John Ratzenberger och Adelynn Spoon.

Luck strömmar den 5 augusti, exklusivt på Apple TV+.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian