Twitter lägger ned Tweetdeck

av | jun 1, 2022 | Socialt

Twitter lägger ned ännu en av sina officiella program, populära Tweetdeck. Den 1 juli kommer programmet läggs programmet formellt ned.

Användare som startar Tweetdeck för Mac för nu upp en varning, en blå banner högst upp som varnar användare att den bara kommer att vara tillgänglig i en månad till.

I ett inlägg skriver Twitter att det “säger hejdå till TweetDeck för Mac-appen för att fokusera på att göra TweetDeck ännu bättre och testa vår nya förhandsgranskning”, som hänvisar till den omdesignade versionen av TweetDeck som testas på en inbjudningsbasis.
Köptes

TweetDeck, som köptes av Twitter 2011, är en populär Twitter-klient som låter användare se flera kolumner sida vid sida med tweets samtidigt. Appen har distribuerats via Mac App Store, men den kommer inte längre att finnas tillgänglig efter den1 juli.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian