En ny, uppdaterad version av appen och spelet är på väg att rullas t bland användarna och det är en versions om innehåller en del nyheter. Pokéminers har dykt ned i koden i jakten på nyheter.

Pokéminers

Nu dyker det som kallas Beast Ball upp som grafik för första gången, ett nytt blått Raid Egg, rutter och en ny ikon för en Niantic camp med en brasa (eld). Grafiken för Deino och den kommande Community Day har också uppdaterats.

Det blå Raid Ägget kan mycket väl vara en belöning för en genomförd och lyckad Raid – du får även ett ägg som belöning.  Det kanockså mycket väl vara ny grafik för det blå ägg som finns i spelet just. Beast Ball är, tänkbart, en boll som du antingen kan köpa eller få efter att ha klarat vissa uppgifter,

The Beast Ball (japanska: ウルトラボール Ultra Ball) är en typ av Poké Ball som introducerades i generation VII. Den kan användas för att fånga en vild Pokémon, med större sannolikhet att lyckas mot Ultra Beasts och mindre sannolikt mot andra Pokémon.

Bulbapedia

 

Community Day

 

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x