Nu kan snart bli långrandig på Twitter, på riktigt

av | jun 23, 2022 | Socialt

Twitter testkör just nu det som kallas Notes, en funktion som ska göra det möjligt att skriva inlägg på upptill 2 5000 tecken.

Notes är nu inte riktigt detsamma som ett vanligt inlägg. De längre anteckningarna kommer att publiceras som en egna inlägg ichd e kan innehålla bilder, videor och ljud. Notes kan publiceras precis som vanliga inlägg, de kan delas och de kommer att finnas under en egen flik på i användares profil.

Idag testar vi en ny funktion som heter Notes.
Notes kommer att ge människor möjligheten att gå över 280 tecken på Twitter i ett enda innehåll, med inkludering av foton, videor, GIF:er och Tweets. Anteckningar kan skrivas, publiceras och delas på Twitter och läsas över hela Internet.

Anteckningar är texter och innehåll som du skapar på Twitter.
Några funktioner i Notes (inte “Twitter Notes,” Notes):
Överstiger 280 tecken
Bädda in foton och videor och GIF:er och tweets.
Publiceringsanteckningar, läsbara på och utanför Twitter.
Redigera anteckningar, för- och efterpublicering.
En anteckningsflik i din profil som innehåller ditt publicerade arbete.

Twitter

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian