Det råder ingen brist på Cache-plugins för WordPress, den tekniska lösning och den mjukvara som driver Magasin Macken. En cache-plugin är en funktion som ska göra en hemsida eller en butik snabbare och lagra data som inte förändrats. Frågan är då hur Lite Speed Cache står sig mot WP Fastest Cache? Macken har testat.

Jag är alla mina tester av hemsidor och butiker på samma sätt:

Först rensas cache på hemsidan sedan körs testet 4-5 gånger för att delas utesluta uppkopplingsproblem eller annat och för att gå ett genomsnittligt värde. Mellan byten av plugins som ska testas så körs Pingdom Tools några gånger för att kontrollera att svarstiderna inte är oförändrade. Rimligen så ska de blir kortare med en cache-fil aktiverad.

LiteSpeed Cache

WP Fastest Cache

Skillnad

Det är inte stor skillnad men det är skillnad mellan de båda tilläggen och cache-funktionerna. Jag har kört testerna 7 gånger för båda tilläggen och tagit de genomsnittliga resultaten – ovan. Det är bara att konstatera att WP Fastest Cache håller ställningarna och gör skäl för namnet.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x