Tre kvinnor i ett och samma hus under olika tidsperioder. Tre äktenskap och av det följer tre äkta män.

Det här är en av alla de där tv-serierna som funnits med på min lista över sånt jag måste se men som jag inte hunnit med – förrän nu då en hel helg regnat bort för att göra annat.

Tidsåldrar

Serien utspelar sig i tre olika tidsåldrar med helt olika samhällsvärderingar. Vi får följa husfrun Beth Ann på 50-talet, societetslejonet Simone på 80-talet och så advokaten Taylor på 20-talet. Tre kvinnor som kämpar med olika problem – de äkta makarna är gemensamt och de tre männen kommer naturligtvis att dö. Det avslöjar hela seriens namn om inte annat.

Marc Cherry, skapar av Desperate Housewives, ligger bakom Why Women Kill och även om det handlar om mord och ond bråd död så har hela tv-serien, som finns i två säsonger på Paramount+, rappt, snabbt berättad i en lättsam ton. Det handlar snarast om att förklara och ursäkta de här här tre kvinnorna, varför de dödar.

Betyg:

Why Women Kill – Paramount+

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x