Sociala medier: Jag har lämnat BeReal

av | jun 5, 2022 | Socialt

Efter några veckors testande så har jag lämnat BeReal, en social tjänst som bygger på att du och dina vänner tar en bild, slumpmässigt och samtidigt.

Jag har en lite för inrutad tillvaro för att det ska fungera och dessutom då drar jag mig för att haka på saker och tjänster som gör att jag måste göra en viss sak, eller vara på en viss plats på en viss tid – bli styrd för att uttrycka det enkelt. När jag fick påminnelser som jag konstant m missade med inte bara några timmar utan flera dagar ibland så kändes BeReal en smula meningslöst så jag har lämnat tjänsten.

Guide: Senaste hypen bland sociala medier – BeReal

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian