New York Islanders fortsätter att städa i ledningen. Under torsdagen så fick John Gruden och Jim Hiller, assisterande tränare, sparken.

Det betyder att den nye huvudtränaren Lane Lambert nu har tre assisterande tränarplatser att fylla – den tredje platsen är titeln som associerad tränare som han själv hade innan han blev befordrad. Vad som ska hända med målvaktschefen Mitch Korn och målvaktstränaren Piero Grecos har ännu inte meddelats.

John Gruden kom till New York Islanders samtidigt som Barry Trotz 2018, Jim Hiller anställdes 2019 och ingen av dem hade arbetat med Barry Trotz innan de kom till Islanders organisation.

Sparka

Lou Lamoriello överraskade alla och tog beslutet att sparka Trotz efter en katastrofal säsong, där laget slutade 37-35-10 och missade slutspelet för första gången sedan 2018. Efter en tids spekulationer så utsågs Lane Lambert som ny huvudtränare för New York Islanders. Nu återstår att se vilka tre assisterande tränare som kommer att anställas och vilka spelare som Islanders kommer att försöka att ge sig in i kampen om att få med i laget.

Lou Lamoriello har tidigare flaggat för att det kan bli aktuellt med spelaraffärer under sommaren, inför den kommande säsongen, för att stärka lagets offensiv.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x