Twitter sparkar två toppchefer

av | maj 13, 2022 | Socialt

Twitter har sparkat två av sina toppchefer – produkt- och intäktscheferna har fått lämna Twitter sedan VD:n Parag Agrawal meddelat att han har andra planer för Twitter vilket i klartext betyder att Bruce Falck och Kayvon Beykpour inte passar in i hans planer.

beskedet kommer mitt i processen där Twitter kan komma att köpas upp av Elon Musk som lagt ett bud på den sociala tjänsten, ett bud på runt 44 miljarder dollar som godtagits av styrelsen, och som han nu försöker att finansiera.

blank

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian