Macken testar: Nitro PDF Pro – hantera dina PDF-filer

av | maj 27, 2022 | Tips & Råd

Du behöver inte Adobe PDF eller betalat för något av Adobes program för att kunna hantera PDF-filer på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt. I de flesta fall så klarar du dig alldeles utmärkt med de inbyggda funktionerna i macOS och behöver du mer så finns det mindre, snabbare och bättre alternativ – Nitro PDF Pro är ett.

Nitro PDF Pro är ett PDF-program för att kopiera, klippa ut, klistra in, slå samman och redigera PDF-filer. Du kan använda programmet för att fylla i PDF-formulär och du kan även skapa PDF-filer och få dem att se ut precis som du vill.

Design

Nitro PDF Pro är betydligt mindre än Adobes motsvarande stora, närmast enorma programpaket. Det innebär också att Nitro PDF Pro är avsevärt mycket snabbare – och enklare att jobba med. Nitro PDF Pro har ett mera genomtänkt gränssnitt och en bättre design.

What’s new in version 13.2.1

Updated on May 26 2022

  • Release notes were unavailable when this listing was updated.

Nitro PDF Pro 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: