Den 21 augusti är det dags – då kommer den fristående uppföljaren till Game of Thrones – House of Dragons – på HBO Max.

Många Game of Thrones-fans ser utan tvekan fram mot premiären av House of the Dragon, Game of Thrones första spinoff-serie. som bygger på George R.R. Martins bok Fire & Blood och det är en av tv-historiens dyraste och mest påkostade produktioner.

Fire & Blood, är historia om Targaryen-kungarna, och börjar med Aegon I:s erövring av de sju kungadömena i Westeros. Ett krig som vinns mycket tack vare de drakar som familjen använder sig av så detta är en historia med trollkarlar, magi och som sagt, drakar..

Premiär på JHBO Max den 21 augusti.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x