Gratistipset: Pussla i svartvitt i flera nivåer

av | maj 2, 2022 | Gratistips

btw – puzzle maze är ett pussel, i svart/vitt där du kan pussla i flera nivåer vilket gör att spelet också har karaktären av en labyrint.

Gratis idag 2/6-2022

Engaing, innovative, minimal puzzle game with dozens of levels.

The aim is simple: you need to move through the field and pickup all the circles. The problem is they are visible only on one of two colors – that’s why you should use toggles to switch the light.

*** How to play ***

The design is simple and there are different levels. A color line will enter in the field made of squares. The user needs to drag the line to collect the circles appear in that field. After collecting all the circles you need to exit from the field. After that, you will be on next level. You can also shift the line backward side. Gather all the circles and pass on next level.

*** Features ***

• 88 unique levels

• Easy to play to refresh mind

• No target based labyrinth game

• Simple & user-friendly design

• You can mute sound & music in the setting option

• Labyrinth game with lots of different levels

• Relaxing sound and music

Play btw and become great witness in the route game.

btw – puzzle maze

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: