Elon Musk, som är I färd med att finansiera sitt köp av Twitter, ställer sig positiv till de nya regler som föreslagits av EU.

EU vill införa två nya stora lagregler från och med 2023 som ställer nya krav på de stora teknikjättarna, dominerande sociala medier och som vill se till att konkurrensen inte snedvrids. I regelverket finns regler som berör bland annat Twitter och Elon Musk som lagt ett bud på hela den sociala mediatjönsten ställer sig positiv till de nya reglerna:

Elon Musk har som bekant lagt ett bud på 44 miljarder dollar för att köpa hela Twitter. Ett bud som han nu försöker att finansiera och om så sker så lär flera myndigheter vilja ta sig en titt på affären innan den godkänt och kan gå igenom – om den går igenom.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x