På senare tid så har en omvänd bevisföring börjat att riktas mot Apple – ”Kan du bevisa att Apple inte samlar in och följer information?”. Det är en Kafka-argumentation som bygger på tro. En tro att Apple samlar in data och säljer den bakom ryggen på användare och en hel bransch. Det är en ny idiot-konspiration som saknar helt logik och förankring i verkligheten.

Det kan inte vara obekant att Apple skapat en rad funktioner på senare år – i sina operativsystem med ett enda syfte – se till att skydda användarnas information. Apple har ingått ett öppet, offentligt och lättbegripligt avtal med alla sina användare. Du får tycka precis vad du vill om Apple men om du är så dum så att du tror att världens mest lönsamma företag med berått mod riskerar att förstöra allt förtroende, precis allt för att jaga in lite extra pengar så är du mer än lovligt korkad.

Korkade

Drar du sedan fram det mest stupida och mest korkade argument som står att finna – ”Kan du bevisa att Apple inte samlar in och följer information?” – så är frågan om vi inte har nått ett Lorry-läge rent retoriskt. Det är det läge när verbala argument inte fungerar. Det är det läge dåd et är dags att starta motorsågen, en riktig motorsåg.

Tror du att Apple ljuger för sina användare, ljuger för myndigheterna och duperar alla sina konkurrenter – och kommer undan med det så är det din tro, inget annat, och Apple behöver inte bevisa att de inte gör det. Den bevisbördan ligger på den som riktar anklagelsen mot Apple. I det här fallet du.

I klartext så är du, ursäkta svordomen, så jävla dum så att klockorna stannar.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x