JP Richards, som ansvarar för Apples film inom ramen för AppleTV+, lämnar Apple efter bara ett och ett halv år, meddelades på onsdagen.

Apple TV+, chef för filmmarknadsföringsstrategin JP Richards, har sagt upp sig från sin tjänst, uppger källor som är bekanta med teknikjätten till Variety. Richards meddelade sitt team om sin avgång på onsdagsmorgonen, enligt uppgifterna.

Värvades

Richards värvades till  Apple i januari 2021 från filmbolaget Warner Bros., och rapporterade till Apples chef för videomarknadsföring Chris Van Amburg. Under JP Richards tid inom Apple så har flera storfilmer släppts, inklusive Tom Hollands ”Cherry”, Oscarsvinnaren ”CODA”, Tom Hanks sci-fi-äventyr ”Finch” och ”Svansång”, för att nämna några.

Det finns inga uppgifter om varför JP Richards väljer att lämnar Apple efter relativt kort tid som en av cheferna inom AppleTV+.

Apple förväntas utse hans ersättare under de kommande veckorna, efter att ha minskat finalisterna.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x