Anonymous hackar ryskt gruvbolag och publicerar över 300 000 mail

av | maj 10, 2022 | Anonymous, Nätfrihet

Anonymous har hackat det ryska gruvbolaget McLanahan Ryssland, ett familjeägt gruvutrustnings- och tjänsteföretag med huvudkontor i Hollidaysburg, Pennsylvania.

I samband med intrånget så har 311 122 e-postmeddelanden stulits som nu har publicerats och offentliggjorts. E-postmeddelandena inkluderar Zendesk-biljetter från andra länder där McLanahan bedriver försäljning och kundservice, som Indien.

McLanahan Corporation

McLanahan Corporation beskriver sitt ursprung som början på en dynasti i branschen. Bolaget är involverat i gruvdrift, kolbearbetning, fracking, tillsammans med industriellt djurlantbruk som mejerier.

DDosSecrets

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: