Mallory McMorrow är mamma till en dotter och hon är också delstatspolitiker i Michigan för demokraterna. När hon attackerades av den republikanska delstatssenatorn Lana Theis så var det inte en utmaning från en politisk motståndare eller en argumentation om en politik fråga. Mallory McMorrow anklagades för att försöka locka till sig barn och sexualisera barn.

Mallory McMorrow attackerades i ett mail som Lana Theis har skickat ut för att samla in pengar till sin egen politiska kampanj och hon attackerades för helt påhittade anklagelser. Mallory McMorrow slog tillbaka med full kraft i ett tal som du kan se nedan.

Den här gången så valde republikaner fel mamma att ge sig på.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x