Macken spelar: Gear.Club Stradale – ratta superbilar på gator och torg

av | apr 26, 2022 | Nyheter

Välkommen till Italien, superbilarnas födelseplats. I detta racingspel så kan du ratta de dyraste och mest exklusiva superbilarna, inklusive Bugatti, Porsche och McLaren.

Du flyttar in din egen villa i den vackraste regionen i landet, Toscana. Där du kommer att skapa eller gå med i en klubb för att delta i klubblopp och evenemang. Du kan bygga ut och uppgradera dina bilar  kommer att använda sina bästa bilar för att få sin klubb att glänsa och samla belöningar i racerläget Carta Stradale där de kommer att samarbeta med sina vänner för att driva sin klubb till toppen av stegen mot andra klubbar. Spelare kan också utmana sina klubbmedlemmar i en vänskapstävling för att avgöra vem som är Carta-mästaren.

Du hittar spelet på Apple Arcade.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian