ELON MUSK säkrade i måndags ett avtal om att köpa Twitter för cirka 44 miljarder dollar och ta företaget privat. I sina första kommentarer om flytten diskuterade Musk en rad mål från ”att göra algoritmerna öppen källkod för att öka förtroendet” till att ta itu med spam bots och ”autentisera alla människor.”

Det finns ännu inte mer information tillgänglig om hur Musk kommer att styra Twitter, men integritets- och säkerhetsförespråkare säger att dessa första kommentarer målar en blandad bild av vart sociala mediejätten kan vara på väg under sitt nya ledarskap – och avslöjar riskerna med att lita på plattformar för att skydda vår privata information.

Fortsätt att läsa på amerikanska Wired

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x