Apple drar sig ur budgivning för biografi om Will Smith

av | apr 5, 2022 | Nöje, TV och Film

Skandalen när Will Smith slår till Chris Rock mitt under den direktsända Oscarsgalan har nu lett till att Apple dragit sig ur budgivningen gällande en biografi om Will Smith.

Efter bråket och slaget som Smith delade mot Chris Rock så har Will Smith lämnat sin plats i akademin och nu kommer uppgifter från brittiska The Sun att Apple och Netflix dragit sig ur eventuella bud på en biografi om Smith som har varit under planering.

“Netflix och Apple+ har tyst tagit bort sina bud på en Will Smith-biografi och kommer istället att flytta pengarna och utveckla originella idéer från nya svarta skådespelare. Att arbeta med Will har blivit en riskabel verksamhet. De planerar nu att utveckla idéer med mer familjevänliga stjärnor som Mike Epps och Michael B. Jordan.”

The Sun

Filmad biografi

Det fanns planer på att producera en biografi, en dramatisering av Will Smiths liv och karriär och både Apple och Netflix har visat intresse för en sådan filmad biografi. En annan konsekvens är att Bad Boys 4 uppges vara satt på sparlåga efter Oscars-incidenten. Innan denna h’ändelse så sades Sony vara i “aktiv utveckling” av projektet och hade skickat Smith 40 sidor av manuset innan prisutdelningen.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian