Gratistipset: GarageBand- en hel inspelningsstudio i din Mac

av | mar 15, 2022 | Gratistips, Musik, Nöje

Gratistipset: GarageBand

Gratistipset: GarageBand

Apple GarageBand är inte bara gratis för dig som köper en ny Applepryl. Det är också ett av de bästa musikstudio-programmen för hemmabruk.

GarageBand innehåller mängder av instrument allt från symfoniorkestrar till rockband. Här finns musiksnuttar från kända artister och i den senaste versionen lade Apple in klassiska kinesiska instrument.

GarageBand är en hel musikstudio i din Mac, med ett komplett ljudbibliotek som innehåller mjukvaruinstrument, förinställningar för gitarr och sång samt virtuella sessionstrummisar. Tack vare det intuitiva gränssnittet kan du enkelt lära dig spela ett instrument, spela in, skapa och dela dina hits med hela världen. Det har aldrig varit lättare att göra musik som ett proffs.

Du kan spela in din egen musik, mixa med musiksnuttar, lägga in instrument och det som du kan göra i en musikstudio.

macOS

  • What’s new in version 10.4.6

    Updated on Mar 15 2022

     

    • This update contains stability improvements and bug fixes
Requirements for Apple GarageBand
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.12 or later

GarageBand

IOS

Garageband

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian