Disneys nya animerade familjefilm ”Röd” (Turning Red) som skulle ha haft premiär på biograferna i mars i år stryks och går direkt till Disney+, streamingtjänsten.

”Röd” är den tredje animerade Pixar-filmen som plockas bort från biograferna som ett resultat av den globala pandemin. Både ”Själen” och ”Luca” skulle ha haft biopremiär för att först därefter lanseras på Disney+. Båda ströks ur biorepertoaren och fick premiär på streamingtjänsten.

Blir en panda

Röd är en familjefilm om 13-åriga MeiLee som när hon blir exalterad förvandlas till en stor röd Panda. Filmen har premiär på Disney+ den 11 mars och kommer bara att gå upp på ett utvalda antal biografer i länder som idag saknar Disney+.

 

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x