Brave, webbläsaren som bygger på samma kod som Google Chrome (Chromium) men där du slipper alla snokande funktioner har vuxit snabbt under 2021 – från 24 miljoner dagliga användare upp till drygt 50 miljoner användare.

Brave säger också att deras mobila version har ökat från runt 10 miljoner dagliga användare upp till 15.5 miljoner dagliga användare. Brave är den webbläsare som jag själva använder, ich varmt rekommenderar, vid sidan av Apples Safari. Brave kana låt det som Chrome och Microsofts Edge kan men utan datatrålandet. Kombinerar du Brave med sökmotorn DuckDuckGo så har du tagit två enkla, effektiva steg för att inte bli av med din opersonliga information.

Brave – byt till en webbläsare som inte snokar på dig

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x