Donald Trump ljög om när han testades för Covid, han ljög om när hans test visade att han var smittad och han ljög upprepade gånger – han fortsätter att ljuga. Det kommer inte som någon överraskning, tvärtom, så är det bar en i raden av bekräftelser på alla hans lögner.

Trump kommer inte att medge den här lögnen heller lika lite som att han kommer att ta tillbaka påståendet om att han smittades flera dagar efter det att han de facto testats positivt för Covid. Han kommer inte att medge att han deltog under ett massmöte, skakade hand och pratade med ett mycket stort antal individer, hälsade på bak i Airforce One (flygplanet) och pratade med journalister, utan skydd.

Joe Biden

Donald Trump kommer inte att medge att han ljugit för reportrar på en direkt fråga om när han testades positivt och han kommer inte heller att medge att han hade testats positivt då han deltog i en debatt mot Joe Biden. Kom ihåg att detta är en individ som ljugit mer än någon annan president och att han trots otaliga nederlag i domstol, omräkningar av röster, kontroller och genomgångar fortfarande än idag hävdar att han förlorade valet 2020 på grund av omfattande valfusk.

Trump ljuger, han har alltid ljugit och sannolikt kommer han inte att sluta att ljuga heller – det är sån Trump är.

Hänsynslös

Han är dessutom vårdlös och hänsynslös vilket inte heller är något nytt. Trump har sannolikt smittat ett okänt antal personer eftersom han uppträtt i små rum, hälsat och pratat med olika personer utan skydd eller utan att hålla distans. Han säger sig vara ett stabilt geni som har koll på allt och som naturligtvis också vet mer än alla andra, inklusive läkarvetenskapen. Glöm inte bort att Trump på fullt allvar förelog ultraviolett ljus och Klorin som behandlingsmetoder mot Covid-19.

Medan tusentals amerikanske behandlades på intensivvårdsavdelningar och medan kropparna efter avlidna fick staplas i kylbilar utanför sjukhusen så hävdade Trump att han och hans administration hade läget under kontroll och att smittan snart skulle vara borta.

Trump ljög om när han testades och när han testades positivt – det är klart att han gjorde.

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish