The Line handlar om en ytterst fin, tunn linje som existerar i krig. En linje mellan rätt och fel, moral, heder och juridik. I fokus, en grupp Navy Seals, en tätt sammansvetsad grupp där flera medlemmar gör det Navy Seals aldrig gör – bryter ordningen och berättar.

På ena sidan en grupp Navy Seals som anmäler sig närmaste chef för att ha mördat en krigsfånge och för att ha skjutit och dödat civila. På den andra sidan en chef som anser att han gjort det han ska – dödat fiender. Anmälningen leder efter flera turer till en rättegång med en smått sensationell utgång.

Terrorist

I den här dokumentären i fyra delar skildras USAs elittrupper, deras uppdrag, träning och historien om en ung 17-årig medlem av IS, en terrorist vars död hamnar i fokus. Dog han därför att han knivskars till döds (efter att ha skadats svårt i ett flyganfall) eller dig han av någon annan anledning?

 

AppleTV+ – The Line

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x